Getuigenissen van klanten

Restaurants

Winkels

Bakkerijen

Slagers

Productie

Robin Janssens, De Burgerij

(Antwerpen)

"Ons vlees overtreft niemand. Ze mogen van ver komen proeven, geen enkel burgerrestaurant doet ons dit na." Het is dan ook zo vers als maar kan. "Het wordt versneden, uitgebeend, gemalen, afgewogen, gedraaid en nog dezelfde dag gebakken. Dát is onze kracht. Dat is waarin we ons onderscheiden. Op kwaliteit en voedselveiligheid zullen wij nooit een compromis maken. Ook van de Quality Guard's diensten en tools eisen wij hetzelfde commitment. Quality Guard sluit dan ook aan bij de kwaliteitsvereisten die wij stellen.""

Brasserie Faro

(Oostende)

De smiley als bevestiging van ons beleid inzake voedselveiligheid was voor ons een prioriteit. Alleen woog de hiermee gepaard gaande administratie door op onze medewerkers. De QGuard app vervangt ondertussen al mijn papieren dossiers, alle registraties gebeuren hierin, en bovendien heeft de receptenmodule ons veel tijd bespaard om te voldoen aan de nieuwe wetgeving. Sinds juni 2015 hebben wij onze smiley behaald en zijn er trots op.

Peter Van den Bossche, Brasserie Latem

(Sint-Martens-Latem)

"Verse producten en eerlijke gerechten", dat staat centraal in Peters keuken. Enkel het meest verse wordt geselecteerd en artisanaal verwerkt in eenvoudige maar creatieve bereidingen. Zuivere gerechten, daar draait het om. Zowel in de olijfolie als het vlees, de vis... Die zuiverheid trek ik door in ieder facet van mijn bedrijf. Vandaar mijn samenwerking met Quality Guard, zij zorgen ervoor dat alles zuiver gestroomlijnd blijft inzake voedselveiligheid en allergenen beleid."

Vincent Van Cauwenberghe, Eetwinkel Van Cauwenberghe

(Destelbergen)

Het concept van dit paradijs voor fijnproevers: een moderne markthal boordevol heerlijke kwaliteitsproducten. Vincent Van Cvauwenberghe selecteert voor zijn klanten voeding die dichtbij haar oorsprong blijft. De sterkte is zonder twijfel de passie voor topproducten. "Kopen én eten gaan hier hand in hand. Door het concept dienen ook alle kritische controlepunten inzake voedselveiligheid gekend en toegepast te worden. Quality Guard is voor ons de oplossing waardoor alles beheersbaar blijft."

Johan Cannaerts, AD Delhaize

(Heist-Op-Den-Berg)

"Ons bedrijf exploiteert zowel een Proxy Delhaize als een Keurslagerij. Daarmee combineren wij het beste van algemene voeding met voortreffelijke slagerijproducten. Onze klanten stellen hoge eisen aan kwaliteit en daar voldoen wij graag aan. Ons autocontrolesysteem dient te voldoen aan zowel detailhandel en slagerij. Dankzij de Quality Guard app kunnen wij dit perfect beheersen."

Boris Luypaert, Primeurs Achiel

(Oostende)

"Het nastreven van de hoogste kwaliteitsnormen vereist een permanente aandacht voor het kleinste detail, van het ganse team, zowel op de vloer als achter de schermen. De QGuard app is hierin onze tool, eenvoudig om te registreren, bewaking van onze koelinstallaties en via de recepten module drukken wij etiketten af voorzien van allergenen en voedingswaarden conform de nieuwe eisen."

Bernard Proot, Chocolatier DelRey

(Antwerpen)

DelRey is als enig Vlaams bedrijf lid van Relais Desserts, een organisatie waar enkel de 100 beste patissiers ter wereld lid van zijn. "Bij Delrey stellen wij bijzonder hoge eisen aan de selectie van onze grondstoffen, de formulering en afwerking van onze producten, inzet en vakkennis van onze medewerkers en toepassing van de voedselveiligheid. Quality Guard sluit perfect aan bij deze vereisten.

Bart Menten, Patisserie Blanckaert

(Tongeren)

De kwaliteit en de verfijnde smaak van patisserie Blanckaert is geroemd tot ver buiten Tongeren. Bart sluit nooit een compromis binnen zijn vakgebied. Enkel het beste doorstaat dan de test. "Als softwaresysteem voor autocontrole, allergenenbeheer, etikettering en temperatuursregistratie kan ik Quality Guard aan mijn collega's aanbevelen."

Nicolas Boelens, Bakkerij Nicolas

Nico is een banketbakker die traditie weloverwogen koppelt aan vernieuwing en daarom voortdurend op zoek is naar nieuwe trends en zijn klanten een groot assortiment van artisanaal brood en eigentijdse patisserie aanbiedt. Als lid van de Euro Banket kring en door z’n deelname aan tal van internationale workshops maakt hij deel uit van die groep banketbakkers die tot de beste van ons land behoren. “Als vakman is het mijn plicht de wetgeving inzake voedselveiligheid toe te passen. De Qguard applicatie ondersteunt mij hier bij en betrekt mijn medewerkers ten volle.”

Hendrik Dierendonck, Slagerij Dierendonck

(Sint-Idesbald)

Hendrik stelt het duidelijk :Beenhouwer zijn is een Ambacht. Dierendonck combineert de vakkundigheid van vandaag met de kwaliteit van vroeger. Vandaag vakkundig produceren houdt ook aandacht voor voedselveiligheid in. Met de Smiley wensen wij hiervan het bewijs aan onze klanten te leveren. “Door het opzet van Quality Guard worden alle medewerkers betrokken in het borgen van de voedselveiligheid.”

Pascal Vlaeminck, Keurslagerij Vlaeminck

(Wondelgem)

Keurlagerij Vlaminck werd opgericht in 1959 en kende een gestage groei dankzij haar trouw cliënteel. Dit omdat de bedrijfsslogan "Kwaliteit, elke dag opnieuw" iedere dag waargemaakt wordt. Pascal was één van de eerste slagers die het Smiley label behaalden. "Quality guard staat steeds openvoor aanwijzingen en adviezen. Zo komen we samen tot betere oplossingen.”

Jan Staes, Keurslagers Staes - Van Zummeren

(Turnhout)

"Klant is koning” is de leuze waar Jan met heel zijn super team aan geweldig personeel voltallig achter staat. Ook wanneer de klant wenst geïnformeerd te worden omtrent allergenen of voedingswaarden heeft hij recht op juiste informatie. "Voor het behalen van onze Smiley hebben wij een samenwerking met Quality Guard aangegaan waarbij wij dankzij onze ervaring konden bijdragen en leren van het systeem.”

Vincent Impe, Impe Catering

(Heule)

Impe Catering maakt er een punt van evenementen als totaaloplossing tot in de kleinste details uit te voeren, in overeenstemming met de hoogste normen van kwaliteit en flexibiliteit. Vincent Impe slaagt er als ondernemer in een creatieve eigentijdse keuken te presenteren, volledig aangepast aan het type feest en geheel conform de laatste normen van voedingshygiëne. “Quality Guard ondersteunt ons in het dagelijks realiseren van deze doelstellingen, zonder onze medewerkers administratief te belasten.”

Jelle Descamps, Chocolatier Dumon

(Torhout)

Sinds 2010 heeft Jelle Descamps bij Dumon het roer stevig in handen. Het volledige team gaat iedere dag met drive en passie aan de slag om topproducten te vervaardigen en te leveren aan de diverse verkooppunten in binnen en buitenland. De investeringen in architectuur, energiebesparing en machines die Jelle doorvoerde aan de productiefaciliteit in Torhout zorgen ervoor dat er, voedselveilig, ecologisch en energiebesparend kan geproduceerd worden. "De efficiëntie van de Quality Guard app voor de toepassing van ons ACS sluit hierbij naadloos aan".

Guy Uyttebroeck, Opleidingscentrum Destelheide

(Destelheide)

Destelheide, een uniek centrum voor jeugd, kunst en creatie in Vlaanderen. Hier lenen de architectuur, de groene omgeving en de ruime lokalen zich tot creatieve en kunstzinnige activiteiten. Scholen, verenigingen, bedrijven en artiesten zijn hier meer dan welkom. De catering wordt op professionele wijze geleid door Steve Berghmans. "Als centrum verzorgen wij meer dan 100 000 maaltijden per jaar. Een verantwoordelijkheid die wij niet onderschatten. Voedselveiligheid en informatie omtrent allergenen wordt dankzij de inzet van onze mensen en de Quality Guard app perfect verzorgd, met het behalen van de Smiley als bekroning van het geleverde werk."