Gratis demo

Wenst u meer informatie omtrent onze vereenvoudigingen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons, en wij komen graag een vrijblijvende demo geven.


Contacteer ons op 051 49 49 51 of via onderstaande knop.

Vaak gestelde vragen

Hier kunt u de meest gestelde vragen raadplegen. Indien u nog vragen heeft die hier niet beantwoord worden, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons via de contact pagina.

Werken alle leveranciers mee met Quality Guard?

Wij zorgen ervoor dat al uw leveranciers voorkomen in de app. Tal van functionaliteiten zoals de ingangscontrole, tracering, receptenopmaak, evaluaties, shop, etc. zijn onlosmakelijk verbonden met die leveranciers.

Wie plaatst mijn grondstoffen in de App?

Van alle leveranciers vragen wij productlijsten op en laden die op. Op heden zitten meer dan 10.000 leveranciers in onze database. Van zodra een gebruiker iets met een grondstof doet gaan onze diëtisten meteen achter alle technische fiches, ingrediënten, allergenen en voedingswaarden aan. Bovendien zorgen wij voor de vertalingen waardoor u kan beschikken over etiketten en productfiches in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Kan ik Quality Guard koppelen aan...?

Wij maken het onze klanten graag gemakkelijk. Daarom koppelen we met de meeste weegschaal-, kassa-, inpakmachine- en webshopleveranciers. Zoals: Bizerba, Digi, Cas, SDP, IT-Reflex, Navimeat, Xerxes, Belgian Bakery software, Blackfisk, Bakkersonline, Slagersonline, Bakker in je buurt... Bovendien dragen wij steeds zelf de kost van een integratie.

Voor welke sectoren is Quality Guard geschikt?

QualityGuard kan gebruikt worden in alle sectoren die actief zijn in de transformatie of distributie van voeding. Het gros van onze klanten zijn actief als slager, bakker, horeca, detailhandel en grootkeuken. Kleine voedingsbedrijven doen beroep op ons om hun kwaliteitskosten onder controle te brengen en te vereenvoudigen.

Hoe werkt de vereenvoudigde ongediertepreventie precies?

Door ons innovatief ongediertepreventie systeem zorgen wij ervoor dat u niet langer de kost dient te dragen van preventieve bezoeken. Hoe vaak krijgt u geen werkman van uw huidige dienstverlener over de vloer om te melden dat alles in orde is ? Leuk om te horen maar wel een dure boodschap! Bij PestGuard betaalt u enkel wanneer het echt nodig is dat iemand langskomt. Altijd beterkoop.

Hoe kan Quality Guard mij helpen de Smiley te behalen?

Wie het Smiley label aan zijn inkom heeft toont meteen dat voedselveiligheid een prioriteit is. Als operator ben je immers verplicht de wetgeving voedselveiligheid toe te passen en wie dat doet kan de smiley behalen. Bovendien krijg je een aanzienlijke korting van het FAVV op uw jaarlijkse heffing waardoor u netto een besparing bekomt. Handig meegenomen en uw klanten meteen duidelijk gemaakt waarvoor u staat. Onze app zorgt ervoor dat u niet vastloopt in de toepassing van de wetgeving en daarbij aanzienlijke tijd kan besparen.

Wat zijn de voordelen van de Smiley?

Vooraleerst kan u aantonen aan uw klanten dat u grondig werd geauditeerd op het vlak van voedselveiligheid en dat u het vertrouwen van de consument niet zal beschamen. Bovendien betaalt u aan het favv een hogere heffing wanneer u geen smiley bezit. U bespaart dus met het behalen van de smiley, zelfs na aftrek van de certificatiekost (1x om de drie jaar). De besparing blijft lopen. deze is dus niet éénmalig.

Wordt er een opleiding voorzien om te leren werken het systeem?

Quality Guard werkt hiervoor samen met Advise Food Safety Consult. Voor wie het wenst voorzien zij een opleiding inzake voedselveiligheid en hoe u en uw werknemers de app kunnen inzetten. Deze opleidingen komen in aanmerking voor tussenkomst via de kmo portefeuille, het IPV en paritaire comités. Alle administratie voeren wij voor u uit.

Hoe werken de temperatuursensoren?

De temperatuursensoren werken volledig draadloos via een eigen protocol en worden ter beschikking gesteld via een gebruiksovereenkomst. Deze bevat een omnium garantie voor de sensoren. Dus alle herstellingen zitten vervat in de jaarlijkse kost. Bij overschrijding van temperaturen wordt u verwittigd per mail, sms en wordt een bericht aangemaakt in de app.

Hoe kan ik etiketten printen?

Quality Guard biedt eenvoudige labelprinters aan die speciaal geselecteerd zijn voor koppeling met de app. Deze dienen ZPL code te kunnen ontvangen. Op de toestellen die wij leveren is er 2 jaar garantie die alle herstellingen dekt, zolang er correct gebruik was. Wij bieden een gamma aan van verschillende etiket formaten waar u kan uit kiezen.

Wordt de data lokaal bijgehouden?

Een aantal zaken worden lokaal op uw iPad opgeslagen om een snelle werking van de app te garanderen. Doch er is steeds een uitwisseling met onze servers om een volledige back up te garanderen. Quality Guard heeft de hosting van haar servers toevertrouwd aan één van de meest performante en beveiligde datacenters van Europa.

Vaak gestelde vragen Q Guard

Nog vragen?

Wenst u meer informatie omtrent onze vereenvoudigingen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons, en wij komen graag een vrijblijvende demo geven.

Gratis demo

Wenst u meer informatie omtrent onze vereenvoudigingen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons, en wij komen graag een vrijblijvende demo geven.