Aangenaam kennismaken

Quality Guard is dé oplossing voor het beheer van voedselveiligheid, allergenen en voedingswaarden.

Dankzij onze duizenden gebruikers zijn wij er in geslaagd om, zonder twijfel, de meest gebruiksvriendelijke applicatie te bouwen... Hun input was van groot belang zowel tijdens de bouw van de app en zal dit ook blijven tijdens de continue verdere ontwikkeling. Gebruikers weten immers steeds als beste welke tools tijd kunnen besparen en waar ruimte voor verbetering is.

Daar maken wij graag werk van!

Referenties

Quality Guard

Robin Janssens, De Burgerij

"Ons vlees overtreft niemand. Ze mogen van ver komen proeven, geen enkel burgerrestaurant doet ons dit na." Het is dan ook zo vers als maar kan. "Het wordt versneden, uitgebeend, gemalen, afgewogen, gedraaid en nog dezelfde dag gebakken. Dát is onze kracht. Dat is waarin we ons onderscheiden. Op kwaliteit en voedselveiligheid zullen wij nooit een compromis maken. Ook van de Quality Guard's diensten en tools eisen wij hetzelfde commitment. Quality Guard sluit dan ook aan bij de kwaliteitsvereisten die wij stellen."

Quality Guard

Brasserie Faro

De smiley als bevestiging van ons beleid inzake voedselveiligheid was voor ons een prioriteit. Alleen woog de hiermee gepaard gaande administratie door op onze medewerkers. De QGuard app vervangt ondertussen al mijn papieren dossiers, alle registraties gebeuren hierin, en bovendien heeft de receptenmodule ons veel tijd bespaard om te voldoen aan de nieuwe wetgeving. Sinds juni 2015 hebben wij onze smiley behaald en zijn er trots op.

Quality Guard

Peter Van den Bossche, Brasserie Latem

"Verse producten en eerlijke gerechten", dat staat centraal in Peters keuken. Enkel het meest verse wordt geselecteerd en artisanaal verwerkt in eenvoudige maar creatieve bereidingen. Zuivere gerechten, daar draait het om. Zowel in de olijfolie als het vlees, de vis... Die zuiverheid trek ik door in ieder facet van mijn bedrijf. Vandaar mijn samenwerking met Quality Guard, zij zorgen ervoor dat alles zuiver gestroomlijnd blijft inzake voedselveiligheid en allergenen beleid."

Quality Guard

Delicatessen vandererfven

Het concept van dit paradijs voor fijnproevers: een zeer modern ingericht herenhuis boordevol kwaliteitsproducten. Marianne Dewulf selecteert samen met haar team producten die dicht bij hun oorsprong blijven. De sterkte is ongetwijfeld de passie voor topproducten. Vanderefven delicatessen wordt dan ook vaak de Au Bon Marché van Kortrijk genoemd. "Voor ons is etikettering van onze eigen vers bereide schotels van groot belang. Met de Quality Guard App voeren we onze receptuur in en met 1 druk op de knop krijgen we onmiddellijk een etiket met alle correcte allergenen en voedingswaarden informatie die onze klanten wensen."

Quality Guard

Boris Luypaert, Primeurs Achiel

"Het nastreven van de hoogste kwaliteitsnormen vereist een permanente aandacht voor het kleinste detail, van het ganse team, zowel op de vloer als achter de schermen. De QGuard app is hierin onze tool, eenvoudig om te registreren, bewaking van onze koelinstallaties en via de recepten module drukken wij etiketten af voorzien van allergenen en voedingswaarden conform de nieuwe eisen."

Quality Guard

Johan Cannaerts, AD Delhaize

"Ons bedrijf exploiteert zowel een Proxy Delhaize als een Keurslagerij. Daarmee combineren wij het beste van algemene voeding met voortreffelijke slagerijproducten. Onze klanten stellen hoge eisen aan kwaliteit en daar voldoen wij graag aan. Ons autocontrolesysteem dient te voldoen aan zowel detailhandel en slagerij. Dankzij de Quality Guard app kunnen wij dit perfect beheersen."

Quality Guard

Bernard Proot, Chocolatier DelRey

DelRey is als enig Vlaams bedrijf lid van Relais Desserts, een organisatie waar enkel de 100 beste patissiers ter wereld lid van zijn. "Bij Delrey stellen wij bijzonder hoge eisen aan de selectie van onze grondstoffen, de formulering en afwerking van onze producten, inzet en vakkennis van onze medewerkers en toepassing van de voedselveiligheid. Quality Guard sluit perfect aan bij deze vereisten.

Quality Guard

Bart Menten, Patisserie Blanckaert

De kwaliteit en de verfijnde smaak van patisserie Blanckaert is geroemd tot ver buiten Tongeren. Bart sluit nooit een compromis binnen zijn vakgebied. Enkel het beste doorstaat dan de test. "Als softwaresysteem voor autocontrole, allergenenbeheer, etikettering en temperatuursregistratie kan ik Quality Guard aan mijn collega's aanbevelen."

Quality Guard

Nicolas Boelens, Bakkerij Nicolas

Nico is een banketbakker die traditie weloverwogen koppelt aan vernieuwing en daarom voortdurend op zoek is naar nieuwe trends en zijn klanten een groot assortiment van artisanaal brood en eigentijdse patisserie aanbiedt. Als lid van de Euro Banket kring en door z’n deelname aan tal van internationale workshops maakt hij deel uit van die groep banketbakkers die tot de beste van ons land behoren. “Als vakman is het mijn plicht de wetgeving inzake voedselveiligheid toe te passen. De Qguard applicatie ondersteunt mij hier bij en betrekt mijn medewerkers ten volle.”

Quality Guard

Hendrik Dierendonck, Slagerij Dierendonck

Hendrik stelt het duidelijk: beenhouwer zijn is een ambacht. Dierendonck combineert de vakkundigheid van vandaag met de kwaliteit van vroeger. Vandaag vakkundig produceren houdt ook aandacht voor voedselveiligheid in. Met de Smiley wensen wij hiervan het bewijs aan onze klanten te leveren. “Door het opzet van Quality Guard worden alle medewerkers betrokken in het borgen van de voedselveiligheid.”

Quality Guard

Pascal Vlaeminck, Keurslagerij Vlaeminck

Keurlagerij Vlaminck werd opgericht in 1959 en kende een gestage groei dankzij haar trouw cliënteel. Dit omdat de bedrijfsslogan "Kwaliteit, elke dag opnieuw" iedere dag waargemaakt wordt. Pascal was één van de eerste slagers die het Smiley label behaalden. "Quality guard staat steeds openvoor aanwijzingen en adviezen. Zo komen we samen tot betere oplossingen.”

Quality Guard

Jan Staes, Keurslagers Staes - Van Zummeren

"Klant is koning” is de leuze waar Jan met heel zijn super team aan geweldig personeel voltallig achter staat. Ook wanneer de klant wenst geïnformeerd te worden omtrent allergenen of voedingswaarden heeft hij recht op juiste informatie. "Voor het behalen van onze Smiley hebben wij een samenwerking met Quality Guard aangegaan waarbij wij dankzij onze ervaring konden bijdragen en leren van het systeem.”

Quality Guard

Maya seitanmakerij Hasselt

Ons bedrijf Maya Seitan heeft een duidelijke strategie "Op een ambachtelijke manier kwaliteitsproducten afleveren”. Hierbij willen we ingrediënten zo lokaal mogelijk te kopen en een persoonlijke band te creëren met de hele keten, van boer tot afzetkanaal. Zo kunnen we de kwaliteitsvolle producten afleveren, die onze klanten verwachten." Om de traceerbaarheid te ondersteunen maken wij gebruik van de Quality Guard App. De eigenheid van ons bedrijf ( bio) was een uitdaging voor Quality Guard om ons te ondersteunen. Hiervoor werden en worden inspanningen geleverd om aan onze processen tegemoet te komen. Ten zeerste geapprecieerd en gewaardeerd. Aan te bevelen.

Quality Guard

Jelle Descamps, Chocolatier Dumon

Sinds 2010 heeft Jelle Descamps bij Dumon het roer stevig in handen. Het volledige team gaat iedere dag met drive en passie aan de slag om topproducten te vervaardigen en te leveren aan de diverse verkooppunten in binnen en buitenland. De investeringen in architectuur, energiebesparing en machines die Jelle doorvoerde aan de productiefaciliteit in Torhout zorgen ervoor dat er, voedselveilig, ecologisch en energiebesparend kan geproduceerd worden. "De efficiëntie van de Quality Guard app voor de toepassing van ons ACS sluit hierbij naadloos aan".

Quality Guard

Vincent Impe, Impe Catering

Impe Catering maakt er een punt van evenementen als totaaloplossing tot in de kleinste details uit te voeren, in overeenstemming met de hoogste normen van kwaliteit en flexibiliteit. Vincent Impe slaagt er als ondernemer in een creatieve eigentijdse keuken te presenteren, volledig aangepast aan het type feest en geheel conform de laatste normen van voedingshygiëne. “Quality Guard ondersteunt ons in het dagelijks realiseren van deze doelstellingen, zonder onze medewerkers administratief te belasten.”

Quality Guard

Vlaamse Overheid

Met de keukens van de vlaamse overheid geven wij over gans vlaanderen ongeveer 15.000 mensen per dag eten. Als overheid moeten wij natuurlijk het goede voorbeeld tonen rond hygiëne en autocontrole, dus onderwerpen wij al onze keukens aan zeer strenge periodieke controles. Uiteraard is temperatuurregistratie hier een zeer belangrijk onderdeel van. Tot voor kort gebeurden er 2 manuele temperatuurmetingen per koeling. Maar dankzij QualityGuard hebben wij deze werklast kunnen wegwerken. Met hun uniek draadloos loggersysteem monitoren zij 24/7 temperatuur van al onze koelingen. Ook wanneer een koeling te warm krijgt wordt de verantwoordelijke hiervan onmiddellijk op de hoogte gesteld. Wij zouden dit systeem echt niet meer kunnen missen.

Quality Guard

Residence Christalain.

Ons rusthuis in hartje Brussel herbergt ongeveer 250 personen. Wij willen onze klanten de beste service geven, dit gaat uiteraard gepaard met oog hebben voor details. Dat is dan ook de reden waarom we met QualityGuard werken.
Dankzij QualityGuard kunnen wij elke dag op een zeer efficiënte manier bepalen welke allergenen er in onze dagmenu zitten. Dit is hoogstnoodzakelijk in onze branche daar er veel mensen nood hebben aan een speciaal dieet.

Quality Guard

Sport Vlaanderen - Didier L'homme, Verantwoordelijke beleids- en juridische zaken

Sport Vlaanderen biedt topsporters ondersteuning op wetenschappelijk, financieel en praktisch vlak. Wij willen het voor topsporters eenvoudiger en efficiënter maken om hun ambities waar te maken. Voeding is een belangrijk onderdeel om het welzijn van iedere sporter te ondersteunen. Vandaar dat wij bij sport vlaanderen ook onze keukens perfect onderhouden en onze medewerkers scherp getraind willen houden. Quality Guard helpt ons beleid te handhaven zonder dat we verzanden in teveel administratie. Wij bevelen graag de aanpak aan en de betrouwbaarheid.

Quality Guard

Vraag nu uw demo aan.

Wenst u meer informatie omtrent onze vereenvoudigingen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons, en wij komen graag een vrijblijvende demo geven.

Gratis demo

Wenst u meer informatie omtrent onze vereenvoudigingen, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons, en wij komen graag een vrijblijvende demo geven.